Publicitat
Esports

Espanya s’estrena al 4 Nacions derrotant 2-0 la selecció irlandesa

Espanya sub-21 hockey

Laura Barrios i Blanca Pérez van anotar els dos gols de la victòria

Júlia Strappato, al darrere, pressionant una jugadora rival / RFEH

Excel·lent debut de la selecció espanyola femenina sub-21 al Torneig 4 Nacions de la categoria que es disputa a les instal·lacions del poliesportiu Verge del Carme de Beteró, a València. Espanya s’ha imposat per 2 a 0 gràcies als gols anotats en el segon quart per les jugadores del Club de Campo Laura Barrios i Blanca Pérez. Les irlandeses només van disposar d’una ocasió clara de gol en un penal al penúltim minut que va aturar la portera del Club de Campo María Tello. En l’altre partit d’aquesta jornada inaugural, els Països Baixos es van imposar Anglaterra per 2 gols a 1.

El partit entre espanyoles i irlandeses va ser de clar domini del combinat que prepara Jordi Alastrue, on hi ha les següents cinc jugadores terrassenques: Estel Forte, Clara Barba, Hanna Badia, Júlia Strappato i Maria Gestí.

Espanya va manar en tot moment. Va disposar d’un penal-córner en els primers minuts, però no el va acabar d’executar bé. La portera irlandesa, que va ser la millor jugadora del seu equip, va realitzar una gran aturada a llançament d’Isabel Zaldúa. Al segon quart van arribar els gols de Laura Barrios i Blanca Pérez. Després d’un tercer quart de calma, en el quart es va intensificar el domini espanyol, però el marcador ja no es va moure.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top