Publicitat
Esports

Terrassa acull aquest cap de setmana la fase final de la lliga de clubs de gimnàstica

El Club Gimnàstic Terrassa és sisè i aspira a la permanència

El regidor Miguel Ángel Moreno, durant la roda de premsa d'avui. Darrera seu, d'esquerra a dreta: Jesús Carballo, Miquel Àngel Gamell, Núria Marín i Xavier March

El pavelló del Bon Aire acollirà entre dissabte i diumenge la fase final de la quarta edició de la lliga de clubs Iberdrola de gimnàstica artística femenina. El Club Gimnàstic Terrassa, que exercirà d’amfitrió, vol, continuar en una màxima categoria de la qual forma part des de la posada en marxa d’aquesta competició per equips, que ha copiat el model de països com França, Itàlia o Alemanya.

Unes 150 gimnastes competiran en aquesta fase final després de les tres fases prèvies dutes a terme a Gironella, Palma de Mallorca i Castelló. Hi haurà vuit equips en cadascuna de les tres categories, que lluitaran per l’ascens, la permanència o el descens. A la Primera Divisió, els quatre conjunts que aspiraran al títol són el Club Egiba de Manresa, el Xelska de Mallorca, el Salt Gimnàstic Club i el CG Les Moreres d’Esplugues de Llobregat.

Després de les tres primeres jornades, el CG Terrassa es troba classificat en la sisena posició. Té la important baixa de Laura Gamell, però comptarà amb gimnastes del nivell de Clàudia Villalba i Clara Navarro. Per assolir la permanència competirà contra L’Hospitalet i Los Cantos de Madrid, que aspiren a l’ascens. El Granollers havia de completar la terna, però no ha pogut participar.
“Ens fa moltíssima il·lusió participar per quarta edició consecutiva en aquesta lliga de clubs i volem continuar a la màxima categoria”, va assenyalar a la presentació d’ahir Miquel Àngel Gamell, president del Club Gimnàstic Terrassa.

Dissabte, d’11.50 a 14 hores
La competició tindrà lloc al pavelló del Bon Aire dissabte a les 9.30 i a les 17.30 i diumenge a les 9.30. Demà a les 9.30 es disputarà la promoció de Tercera a Segona. A les 11.50 entrarà en joc l’equip del Club Gimnàstic Terrassa, que intentarà refrendar, un any més, la seva permanència a la màxima categoria. I a la tarda, de 17.30 a 19.45 se celebraran les finals, amb els quatre primers classificats. Diumenge de 9.30 a 14 hores hi haurà la promoció per accedir a Tercera Divisió, en la qual hi prendran part els equips que aspiren a entrar a la lliga.

La poca capacitat que ofereix el pavelló el mesures del Procicat han obligat els organitzadors a haver de gestionar les entrades (5 euros per sessió) a través del lloc web del club: gimnasticterrassa@gmail.com. En funció de la demanda s’atorgaran les entrades a cadascun dels aspirants. “No ens podem permetre el luxe d’obrir una taquilla ni de propiciar cues”, va assenyalar Gamell en l’acte de presentació d’ahir, en el qual hi van prendre part també el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno; la tinenta d’alcalde Núria Marín; el president de la Federació Espanyola, Jesús Carballo; així com el seu homòleg de la Catalana, Xavier March.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top