Publicitat
Esports

Mika Mármol juga el seu primer partit amb el Barça

Va disputar 30 minuts en el partit que els barcelonistes van disputar a la Maradona Cup contra Boca Juniors

Mika Mármol, a la dreta, en el moment del seu debut

El futbolista terrassenc Mika Mármol ha debutat aquest dimarts amb el primer equip del FC Barcelona. Ha disputat 30 minuts en el transcurs del partit que el conjunt barcelonista ha jugat contra el Bona Juniors a Riad (Arabia Saudita) en el marc de la Maradona Cup, organitzada com a homenatge a l’astre argentí.

El moment més important, fins ara, de la seva trajectòria esportiva s’ha produït en el minut 60 de partit. Xavi Hernández ha fet entrar Mika per substituir Eric García. L’egarenc s’ha situat en el lateral esquerre de la defensa blaugrana, posició que combina amb la de defensa central. Malgrat que es tractava de la seva primera aparició amb el primer equip, Mika Mármol ha mostrat una gran serenitat en tot moment i ha fet gala d’una gran seguretat en totes les seves accions. El seu bon paper en aquest partit confirma que es tracta d’una bona alternativa de futur per un FC Barcelona que fa algunes temporades que busca una alternativa a Jordi Alba a la banda esquerra de la defensa. A més, juga a favor seu la polivalència demostrada com a central solvent.
El defensa barcelonista va ser un dels jugadors reclamats per Xavi Hernández quan el tècnic egarenc es va incorporar al club blaugrana. La manca d’un bon nombre de futbolistes, que estaven amb les seves seleccions, va fer que Xavi reclamés nombrosos jugadors del segon equip, entre els quals es trobava Mika Mármol.

Del Barça al Jabac

Mika Mármol va començar a jugar en el prebenjamí del FC Barcelona. Però el club va prescindir d’ell quan era benjamí. Es va incorporar al Jabac i en edat aleví va fitxar per la Damm, un altre dels equips importants en el mapa formatiu català. Després del primer any de cadet al club barceloní, va tornar al Jabac on va recuperar el seu millor nivell futbolístic. I el Barça va tornar a trucar a la seva porta per incorporar-lo al juvenil “B”. En el Barça ha seguit una gran progressió, primer en el juvenil i més tard en el Barça “B”, on és indiscutible. S’ha convertit en una de les principals promeses de la pedrera blaugrana i equips de primera línia s’han interessat en el seu fitxatge, ja que finalitza el seu contracte el 30 de juny de 2023. Pot jugar tant en el lateral esquerrà de la defensa com en el centre.

La seva convocatòria amb el primer equip del Barça per aquest compromís amistós premia la seva magnífica temporada en el conjunt filial. Mika Mármol ha disputat els 16 partits de lliga amb el seu equip al complet, sent l’únic futbolista del Barça “B” que ha disputat tots els minuts de la competició.

La presència terrassenca en el partit del FC Barcelona ha augmentat amb la participació de Mika Mármol, que s’ha unit als egarencs del cos tècnic: Xavi Hernández, Òscar Hernández, Sergio Alegre i Iván Torres. A més, ha compartit minuts en el terreny de joc amb Riqui Puig, futbolista de Matadapera i que, de la mateixa manera que Mika, també va passar pels equips formatius del Jabac.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mika Mármol juga el seu primer partit amb el Barça
To Top