Publicitat
Esports

El Terrassa FC vol tancar la crisi

Els egarencs acomiaden l’any rebent la visita de la Peña Deportiva

El lateral dret Bruno, en un partit d'aquesta temporada a Ca n'Anglada / Nebridi Aróztegui

La Peña Deportiva serà el rival del Terrassa FC en el darrer partit de 2021, aquest diumenge a les 12 hores. La lliga s’interromp ara fins al 9 de gener i els egarencs volen arribar a aquesta aturada amb millors sensacions que en unes darreres jornades que han frenat el bon moment de l’equip i han fet aparèixer dubtes que semblaven oblidats. Amb un punt en els tres darrers compromisos, el conjunt dirigit per Jordi López ha perdut alçada a la classificació i necessita canviar la dinàmica per no acostar-se a la zona de perill del grup. Cal recordar que les posicions de descens estan, a hores d’ara, a tres punts.

“Si a principi de temporada haguérem fet un pronòstic d’on podríem estar, segurament seria semblant a com estem”, diu l’entrenador del Terrassa FC, Jordi López. “Però hem de tornar a guanyar per trencar aquesta mala dinàmica i recuperar les bones sensacions. A casa és on ens hem trobat més còmodes i hem d’aprofitar l’avantatge de jugar amb el nostre públic.”
El tècnic tindrà les baixes, per sanció, de Pelegrín i Alberto Fernández que s’uneixen a la ja coneguda de Carlos Martínez.

Després del 3 a 0 encaixat al camp del Formentera, Jordi López espera que l’equip respongui de la mateixa manera que fa uns mesos, quan va iniciar la seva millor ratxa del campionat en una situació idèntica a l’actual. “Tenim un equip amb molts jugadors que debuten a la categoria. I això pot portar a aquests períodes d’irregularitat”, comenta el tècnic terrassista.

Un rival de qualitat

El compromís de demà, en tot cas, no serà senzill. La Peña Deportiva ocupa la quarta posició del grup, fa cinc jornades que no perd (tres empats i dues victòries) i fora de casa presenta bones estadístiques. “Tenen molt bons jugadors i formen un equip molt competitiu”, diu Jordi López en relació amb un rival dirigit pel tècnic català Manolo González i amb dos ex terrassistes a la seva plantilla com Marc de Val i Max Marcet.

Per altra banda, l’entrenador del Terrassa FC va confirmar ahir que el migcampista Manu González sortirà cedit aviat per disposar de minuts i que el club li busca un substitut al davanter Carlos Martínez, lesionat de gravetat. En relació amb la situació de Salva Torreño, que ha desaparegut dels plans de l’entrenador i que podria sortir també de la plantilla, no va donar detalls al respecte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC vol tancar la crisi
To Top