Publicitat
Esports

Dani Olmo, positiu per Covid

L’internacional egarenc es troba en bon estat, confinat a casa

Dani Olmo, amb la samarreta del Leipzig

Continuen els casos de Covid en els esportistes professionals. El darrer a caure ha estat el davanter terrassenc de l’RB Leipzig Dani Olmo. L’internacional espanyol ha donat positiu per coronavirus després de les proves realitzades entre els membres de la plantilla del conjunt alemany. A banda d’ell, han estat també positius els seus companys d’equip Nordi Mukiele i Benjamin Henrichs.

Tot i el postiu, Dani Olmo es troba en bon estat de salut, però haurà de guardar quarantena a casa seva. Seguint el protocol de la Bundesliga, haurà de ser sotmès a controls diaris fins que dongui negatiu i es pugui reintegrar als entrenaments del seu equip.

El futbolista terrassenc es perdrà, com a mínim, el partit d’aquest dissabte a les 15.30 hores a casa amb el Mainz 05.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top