Publicitat
Esports

Biel Vaghi, subcampió de Catalunya de frontennis de paleta goma

El jove jugador egarenc va caure en una disputada final

Biel Vaghi, a la dreta de la fotografia, abans de la final del campionat

El jugador del Club Natació Terrassa Biel Vaghi va proclamar-se subcampió de Catalunya de frontennis de paleta goma de Divisió d’Honor en les finals de la competició que van celebrar-se a les instal·lacions de Bac de Roda de Barcelona. Vaghi, de només 16 anys, va perdre contra Marc Esteve, del Club Frontennis Igualada, en dos sets: 14-15 i 10-15. El club va aconseguir un segon podi en aquesta categoria, atès que Víctor Modenes va acabar tercer després de caure contra Esteve en semifinals per 2 sets a 0 (15-11 i 15-12).

El CN Terrassa va sumar un altre èxit en aquesta competició, ja que Víctor González va adjudicar-se el títol de Primera Categoria després de batre en la final Víctor Herranz, del Club Frontennis Cerdanyola, per 2 sets a 1 (15-13, 14-15 i 10-3).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Biel Vaghi, subcampió de Catalunya de frontennis de paleta goma
To Top