Publicitat
Esports

Dani Mateo, estrella de la Mitja Marató

L’atleta sorià va ser olímpic a Tòquio a la prova de marató

L’atleta sorià Dani Mateo serà la principal atracció de la Mitja Marató de Terrassa, que es disputarà el pròxim 23 de gener. Mateo va ser olímpic a Tòquio a la prova de marató (va finalitzar en la vint-i-unena posició) i és l’actual plusmarquista espanyol en les distàncies de 15.000 i 20.000 metres en pista i en la modalitat d’una hora. Als seus 32 anys és un dels principals noms propis de l’atletisme espanyol. Ha estat mundialista en una oportunitat en la distància de marató i ha competit en dues oportunitats en el Campionat d’Europa en els 10.000 metres llisos. En la distància de mitja marató, en la qual competirà a Terrassa, té un millor registre d’1.03’53”. El seu objectiu a la prova egarenca serà assaltar el rècord, que està en possessió de Carles Castillejo amb un temps de 1.03’30”.

A la línia de sortida hi haurà altres noms reconeguts de l’escenari espanyol i internacional. L’italià Francesco Agostini, el marroquí Soufiane Abrouk, el letço Dimitris Serjocins o els espanyols Ibrahim Chaquir i Xavi Tomasa competiran per les primeres places, juntament amb terrassencs com Marc Garcia o Marc Otero.

En el capítol femení, la cap de cartell serà la corredora brasilera Valderim Dos Santos, que també optarà a superar el rècord de la prova egarenca, vigent amb 1.13’30”. També s’ha confirmat la participació de la marroquina Ahetkiou Houda. I a la cursa Santi Centelles, de 5 quilòmetres, destaca la participació de Yassine Ouhdadi, campió paralímpic a Tòquio en la distància de 5.000 metres llisos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Mateo, estrella de la Mitja Marató
To Top