Publicitat
Esports

Pere Aurell guanya la Pilancolnes Tunte Trail

El corredor de Matadepera ha dominat la cursa amb autoritat

Pere Aurell, en el centre del podi com a guanyador de la cursa

L’atleta de Matadepera Pere Aurell, s’ha proclamat aquest diumenge guanyador de la Pilancolnes Tunte Trail. Aquesta prova s’ha disputat a Gran Canària sobre una distància de 34 quilòmetres. La sortida i l’arribada han tingut lloc a la població de Tunte i han competit un total de 188 corredors.

Pere Aurell s’ha situat al capdavant de la cursa en el quilòmetre 13, en el Pico de les Nieves, en el quilòmetre 13 de la cursa. A 32 segons de distància passava Jordi Gamito en la segona posició. Pere Aurell ha mantingut el seu domini en la prova, amb Alejandro Mayor segon en els quilòmetres 21 i 30. El matadeperenc ha augmentat la seva diferència i ha entrat a la meta signant un temps de 3.05’06”. Alejandro Major ha estat segon amb 3.06’33”, mentre que Jordi Gamito ha estat el tercer amb 3.11’45”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Pere Aurell guanya la Pilancolnes Tunte Trail
To Top