Publicitat
Esports

Espanya perd 1-3 davant dels Països Baixos en l’estrena de Max Caldas

Aquest dimecres a les 19.30 hores, la selecció s’enfrontarà a la Gran Bretanya durant la concentració de San Fernando

Marc Miralles ha estat l'autor de l'únic gol espanyol en l'estrena de Max Caldas / RFEH

En el primer dels quatre partits amistosos que disputarà la selecció espanyola masculina de hockey al camp Pablo Negre de San Fernando (Cadis), ha perdut aquest dimarts per 1 gol a 3 davant dels Països Baixos. El matx ha suposat el debut oficial de l’argentí Max Caldas com a seleccionador espanyol absolut. Amb ell s’han estrenat fins a sis jugadors, els terrassencs Oriol Salvador (Júnior), Pau Cunill, Marc Vizcaino, Jordi Bonastre i Marc Escudé (Atlètic) i Marc Reyné (RC Polo).

El duel ha estat força igualat en el primer quart. La igualtat ha continuat al segon acte, però quan faltaven tres minuts pel descans, Thierry Brinkman ha inaugurat el marcador pels neerlandesos. Amb el mínim desavantatge s’ha arribat al descans.

Sense temps per a la reacció dels espanyols, al primer minut del tercer quart, Jip Janssen ha anotat mitjançant un stroke un 0 a 2 que ho posava complicat als espanyols.

Els de Caldas han reaccionat i han disposat d’algunes ocasions, com una rematada de Ricardo Sánchez i una altra d’Álvaro Iglesias.

Ja dins dels 15 minuts definitius, el mateix Jip Janssen ha fet el 0 a 3 en un bon tir directe. Al minut 54, el terrassenc Marc Miralles ha anotat el gol de l’honor per a la selecció espanyola. El segon gol espanyol ha estat a punt d’arribar, però l’1 a 3 ha esdevingut ja definitiu.

La selecció espanyola s’enfrontarà dimecres, també al camp Pablo Negre de San Fernando, davant de la Gran Bretanya. El duel començarà a les 19.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top