Publicitat
Esports

Mamau ja és jugador del Terrassa FC

El migcampista i defensa central arriba procedent del CD Toledo

Mamau ja ha entrenat aquest dimarts amb el Terrassa FC /Juanma Medina /Terrassa FC

El Terrassa FC ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge del jugador Mamau, avançat per Diari de Terrassa el passat divendres. Mamau pot jugar en la posició de migcampista defensiu i com a defensa central i arriba per ocupar la baixa d’Antonio Pelegrín, que va causar baixa la setmana anterior. Mahamadou Jabbie Bagaba té 27 anys i arriba al club egarenc procedent del CD Toledo, de Segona Divisió RFEF.

Mamau es va formar al futbol base del Girona i també va passar pel Gironès-Sabat, Figueres i Salt en la seva etapa formativa. Ha militat en diferents equips catalans com Júpiter, Palamós i La Jonquera, per passar després per Arandina, Villanovense, Don Benito i Toledo. Mamau ja ha entrenat aquest dimarts a les ordres de Jordi López i estarà en disposició de debutar aquest diumenge en el camp del Huesca “B”, partit que es disputarà a les 13 hores. El nou futbolista del Terrassa és germà del davanter Sanku, del Lleida Esportiu, que també està a l’agenda del club egarenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mamau ja és jugador del Terrassa FC
To Top