Publicitat
Esports

Mamau somnia a jugar amb el seu germà al Terrassa

El club egarenc vol incoporar el davanter Sanku, que milita en el Lleida Esportiu

El nou futbolista del Terrassa FC, el dimarts en el seu primer entrenament / Juanma Medina - Terrassa FC

El Terrassa FC va oficialitzar aquest dimarts el fitxatge del jugador Mamau. El nou futbolista del conjunt egarenc arriba procedent del CD Toledo, també de la Segona Divisió RFEF. Al matí ja va entrenar a les ordres de Jordi López i va conèixer els seus nous companys, entre ells un Ramón Marimón amb qui va coincidir en el futbol formatiu del Gironès-Sabat.
Estic segur que no m’equivoco escollint el Terrassa”, explica aquest futbolista de 27 anys amb una notable experiència en diferents equips. “Tenia diferents ofertes, però el Terrassa és un club que conec des de fa molts anys i que m’atreia. El projecte esportiu és interessant i estic a prop de casa meva a Girona. A més, volia continuar jugant a Segona RFEF i aquí em donaven aquesta possibilitat.”
Una altra variant que ha jugat de forma favorable al Terrassa FC és la possibilitat oberta a què el club egarenc també incorpori el seu germà, el davanter del Lleida Esportiu Sanku, amb qui existeix un acord pendent de la seva sortida del club lleidatà. Els dos germans no han jugat junts ni en contra des que van coincidir en el futbol formatiu del Gironès-Sabat. “Òbviament em fa molta il·lusió aquesta possibilitat. Seria una il·lusió molt gran. Resarem perquè ell pugui sortir del Lleida i ens trobem en el Terrassa.”

Jugador polivalent

Mahamadou Jabbie Bagaba pot jugar en la posició de migcampista defensiu i com a defensa central. Arriba al Terrassa per ocupar la plaça d’Antonio Pelegrín, que va ser baixa la setmana anterior i és el segon fixatge dels egarencs en aquest mercat d’hivern, després del de Diego Garzón.

Mamau es va formar al futbol base del Girona i també va passar pel Gironès-Sabat, Figueres i Salt en la seva etapa formativa. Ha militat en diferents equips catalans com Júpiter, Palamós i La Jonquera, per passar després per Arandina, Villanovense, Don Benito i Toledo.

Mamau podrà debutar el diumenge en el camp del Huesca “B”, partit que es disputarà a les 13 hores. Ara feia unes setmanes que no entrenava al màxim nivell per haver estat en quarantena per contacte estret amb un positiu de Covid. “En una setmana estaré al màxim”, explica. “Però si tinc minuts aquesta mateixa setmana, segur que podré aportar.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mamau somnia a jugar amb el seu germà al Terrassa
To Top