Publicitat
Esports

Espanya perd per 0 a 4 amb Gran Bretanya

La selecció espanyola de hockey masculina ha perdut aquest dimecres per 0 a 4 contra Gran Bretanya, en el segon dels partits de preparació que està disputant a la ciutat de San Fernando. L’equip espanyol es prepara per al seu debut a la Pro League en el que és del debut de Max Caldas com a seleccionador.

Malgrat la intenció dels espanyols de dominar el joc, el conjunt britànic es va mostrar molt més efectiu. David Goodfield va ser l’encarregat d’inaugurar el marcador en el minut 14. En el segon període, Espanya no va poder aprofitar un penal córner i Gran Bretanya va anotar dos nous gols, en aquesta oportunitat a càrrec de James Gall, en el minut 22 i de Chris Griffiths en el 23. Es va arribar al descans amb el marcador de 0 a 3.

En el tercer quart, Espanya va sortir amb ambició per reduir distàncies i les ocasions van ser més nombroses a l’àrea britànica, però sense conseqüències en el marcador. En el minut 57, Peter Scott va transformar un penal córner que va deixar el resultat en el definitiu 0 a 4.

Espanya i Gran Bretanya tornaran a jugar aquest divendres a les 13 hores a l’estadi Pablo Negre de San Fernando.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya perd per 0 a 4 amb Gran Bretanya
To Top