Publicitat
Esports

Espanya goleja per 4 a 2 la Gran Bretanya

Ambdues seleccions tornaran a jugar dissabte a les 13 hores al Pablo Negre

Celebració dun dels gols de la selecció espanyola davant dels britànics

La selecció espanyola masculina absoluta de hockey ha golejat aquest divendres per 4 gols a 2 a la Gran Bretanya en el segon compromís amistós entre ambdues seleccions de la concentració que els de Max Caldas celebren a la localitat de San Fernando (Cadis). El partit va començar molt bé per als espanyols. Als tres minuts, el terrassenc Marc Miralles va transformar un penal-córner, establint l’1 a 0 en el marcador. Dos minuts més tard, però, els britànics van equilibrar el matx mitjançant una diana de Liam Ansell, però Jose Basterra va tornar a avançar els de Max Caldas al minut 6.

Després d’aquest inici frenètic, no hi va tornar a haver gols fins al segon quart. Al minut 17, de nou Basterra va fer el 3 a 1 . Al 23, Gareth Furlong va retallar distàncies per als britànics. Amb el 3 a 2 es va arribar al descans.

El combinat espanyol va continuar mostrant una bona imatge a la represa. El jugador argentí nacionalitzat Joaquín Menini va tancar el marcador amb el definitiu 4 a 2 al minut 50.

Ambdues seleccions disputaran el seu tercer i darrer duel amistós al camp Pablo Negre de San Fernando dissabte a les 13 hores. Espanya continuarà la seva concentració a terres andaluses fins dijous.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top