Publicitat
Esports

El CN Terrassa apallissa el CN Rubí al derbi comarcal

Un 10 a 1 al descans ha deixat el partit decidit en favor de les egarenques

Una acció ofensiva de la jugadora local Nina Ten Broek / Lluís Clotet

L’equip femení del CN Terrassa ha golejat per 17 a 3 el CN Rubí en el derbi vallesà que s’ha disputat aquest dissabte a la piscina del club egarenc a l’Àrea Olímpica. El conjunt de Xavi Pérez ocupa la tercera plaça del campionat, a sis punts de CN Sabadell i CN Mataró, però amb un partit menys que el conjunt del Maresme, el seu pròxim rival a la competició.

L’encontre no ha tingut història i ha confirmat el bon moment de forma del CN Terrassa, que des del primer moment ha imposat un bon ritme de joc que ha superat el seu rival en tots els aspectes. Un 10 a 1 al descans ha deixat el partit decidit. Les locals s’han avançat amb un gol de Nina Ten Broek en el primer minut. Judith Panicello, màxima golejadora del partit amb 6 gols, ha fet dos gols per situar el 3 a 0 en el marcador. Noelia Cuenda ha ampliat la diferència fins al 4 a 0, abans que la internacional rubinenca Elena Ruiz inaugurés el marcador pel seu equip. Berta Pastor ha fet el 5 a 1 amb què s’ha arribat al final del primer quart.

Les egarenques no han baixat el seu ritme en el segon temps. Un parcial de 5 a 0 ha deixat el partit decidit. Martina Cardona, en dues oportunitats, Nina Ten Broek, Bea Ortiz i Noelia Cuenda han estat les golejadores del CN Terrassa. El tercer quart ha estat el més equilibrat, amb un parcial de 3 a 2. El CN Terrassa ha continuat ampliant la seva renda amb dos nous gols de Judith Panicello (12-1). Però Alba Rodríguez i Elena Ruiz han anotat dos gols pel CN Rubí. A 40 segons del final del tercer quart, Paula Leitón ha marcat el 13 a 3.

El darrer quart ha tornat a reflectir la superioritat del CN Terrassa, amb un parcial de 4 a 0. Dos gols de Judith Panicello, un de Bea Ortiz i un altre de Paula Camus han arrodonit la golejada egarenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top