Publicitat
Esports

Carla Domínguez, campiona d’Espanya sub-20 de cros

L’egarenca ha tret 27 segons de diferència a la segona classificada

Carla Domínguez ha revalidat el títol assolit l'any passat / RFEA

L’atleta terrassenca Carla Domínguez, s’ha proclamat aquest diumenge campiona d’Espanya de cros en categoria sub-20, títol que ja va obtenir l’any passat. La competició s’ha disputat a Jaén. Carla Domínguez, campiona d’Europa de la categoria en els 5.000 metres llisos, ha dominat la prova amb una gran autoritat. Ha signat un temps de 27’00”, avantatjant la segona classificada, Marta Serrano, en 27 segons. Ha completat el podi Mariam Benkert amb 27’50”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Carla Domínguez, campiona d’Espanya sub-20 de cros
To Top