Publicitat
Esports

Sergi Roberto es recupera pujant a La Mola

El jugador del Barça es recupera aquests dies al Parc Natural de Sant Llorenç

Sergi Roberto, al cim de La Mola

El futbolista blaugrana Sergi Roberto, un dels capitans de la primera plantilla, ha pujat a La Mola i ha penjat un divertit vídeo a les seves xarxes socials. El jugador va ser operat a principis de desembre de la seva lesió al recte femoral de la cuixa dreta i la seva evolució és molt positiva.

“Dos mesos després de la meva  operació, em sento millor i més fort cada dia. Pas a pas i amb grans dosis d’energia i motivació per continuar endavant”, va escriure a Instagram. A les imatges se’l veu pujar a la Mola, visitar els burros, veure passar els cavalls i fins i tot entrar al bar-restaurant que hi ha al cim.

Pujar a la Mola es va convertir en una pràctica habitual per a molts jugadors del Barça que es recuperaven de les seves lesions. En el passat i també ara, diversos cracks del primer equip blaugrana van aprofitar aquest espai del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac per recuperar-se.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top