Publicitat
Esports

Sortida del San Cristóbal al camp del Vilassar de Mar

Els d’Oliver Ballabriga han perdut un sol partit en les darreres 14 jornades

El San Cristóbal visitarà Vilassar / ALBERTO TALLÓN

Una ratxa de només una derrota en les 14 darreres jornades ha situat el San Cristóbal tercer, empatat a 37 punts amb el segon classificat, el CE Manresa. El conjunt que prepara Oliver Ballabriga intentarà seguir amb aquesta dinàmica positiva al camp de la UE Vilassar de Mar, un equip que ha perdut en quatre de les set darreres jornades, tot i que s’està mostrant molt fiable al municipal Xevi Ramon, on només ha perdut un partit (0-1 davant del líder, l’Olot). El conjunt de Ca n’Anglada buscarà diumenge a les 17.30 hores a Vilassar de Mar l’onzena victòria del campionat, tres punts més que l’acostin a un lideratge que segueix ostentant l’Olot, que serà el proper a visitar ca n’Anglada, el diumenge dia 20.

Els parroquials afronten el matx de demà amb les absències dels lesionats Ricki i Aarón. “El Vilassar defensa molt bé i encaixa pocs gols. Practiquen un futbol molt directe i això es pot adaptar bé a la nostra manera de jugar. Haurem d’estar molt atents a les segones jugades”, assenyala Oliver Ballabriga, tècnic del San Cristóbal. Els maresmencs ocupen la desena posició amb 27 punts, deu menys que els terrassencs. Venen de perdre per 1 a 0 al camp de la Pobla Mafumet i en el seu darrer duel a casa va imposar-se també per 1 a 0 al Girona “B”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top