Publicitat
Esports

Espanya cau per 5-4 a l’Índia en un matx que guanyava 1-4

Pau Cunill ha obert el marcador i Marc Miralles ha fet tres gols

Nou gols al Kalinga Stadium aquest dissabte / RFEH

Tres partits i tres derrotes. És el balanç de la nova selecció espanyola masculina de hockey que dirigeix l’argentí Max Caldas a la Pro League. Al Kalinga Hockey Stadium de Bhubaneswar, els espanyols han perdut aquest dissabte a quatre segons pel final un partit en el qual manaven per 1 a 4 gràcies a un “hat-trick” de l’egarenc Marc Miralles i a una diana inicial del també terrassenc Pau Cunill.

El lateral de l’Atlètic ha obert el marcador de penal al minut 14, però Singh Hatmanpreet ha empatat abans de tancar el primer acte, també de penal.

Al segon quart, Marc Miralles ha ampliat l’avantatge fins l’1 a3 amb un penal i un stroke. Ja a la represa, un gran penal de Miralles ha significat l’1 a 4.

Han reaccionat, però, els indis i han voltejat el marcador amb un parcial de 4 a 0 en els 20 minuts finals. Lakra Shilanand i Singh Shamsher de penal han retallat distàncies al tercer quart. Al darrer, Kumar Varun ha empatat a quatre de penal-córner. I quan faltaven quatre segons, un stroke transformat per Singh Hatmanpreet ha significat el 5 a 4 definitiu.

Diumenge a les 15 hores, ambdues seleccions es tornaran a enfrontar a Bhubaneswar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top