Publicitat
Esports

La selecció femenina cau 2-1 a l’Índia

Diumenge a les 12.30 hores, segon partit a Bhubaneswar

La terrassenca Marta Segú ha obert el marcador / RFEH

En el seu tercer partit a l’FIH Pro League femenina, la selecció espanyola ha perdut aquest dissabte per 2 gols a 1 davant la selecció índia al Kalinga Hockey Stadium de Bhubaneswar i es queda amb un sol punt a la classificació. Ambdues seleccions es tornsran a enfrontar diumenge a les 12.30. Les espanyoles han estat superiors a les asiàtiques i han gaudit de millors oportunitats. Al munut 18, la davantera terrassenca del Polo Marta Segú ha obert el marcador amb un gran gol.

Dos minuts més tard, la jygadora local Jyoti ha empatat el partit. El duel s’ha equilibrat al darrer acte. I quan faltaven vuit minuts per acabar, Neha ha establert el 2 a 1 definitiu per a les amfitriones.

En aquest matx, Adrian Lock ha alineat a tres de les quatre jugadores terrassenques convodes: Georgina Oliva, Clara Badia i Marta Segú. Júlia Strappato entrarà a la llista de 18 per al duel de diumenge.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top