Publicitat
Esports

El porter de l’Europa denuncia un intent d’agressió

Els fets s’haurien produit al final del partit entre el Terrassa i el conjunt barceloní

Sergio Fernández, en el partit d'aquest diumenge / Nebridi Aróztegui

El porter del CE Europa Sergio Fernández, que aquest diumenge ha jugat amb el seu equip contra el Terrassa FC en el Camp Municipal de Ca n’Anglada, ha denunciat un intent d’agressió a la finalització de l’encontre per part de seguidors del club egarenc. Sergio ha explicat els fets en el seu compte de Twitter deixant fora de la seva denúncia tant al Terrassa FC com a la majoria de la seva afició per uns actes violents que “no representen a ningú”. Sergio ha qualificat els fets com “els més lamentables en els vint anys que porto trepitjant camps de futbol”.

En el relat dels fets, Sergio ha manifestat que tot s’ha produït en l’aparcament situat en el centre comercial al costat del camp on havia deixat el seu cotxe. El porter del conjunt barceloní anava acompanyat de la seva neboda de 9 anys. “En arribar al cotxe, un seguidor rival s’ha dirigit a mi amb comentaris despectius. La meva reacció ha estat recordar-li que anava amb una nena de 9 anys i que em semblava lamentable que es dediqués a dir-me alguna cosa en aquella situació. M’ha contestat que no ho havia vist i que si era així ja estava.”

Sergio continua relatant que un cop al cotxe i en fer marxa enrere, ha vist com una altra persona es dirigia a ell en actitud violenta i amb voluntat d’agredir-lo mentre una noia intentava aturar-lo. “He hagut de fugir ràpidament perquè no m’agredís, entre cotxes i a alta velocitat, tot això amb una nena de 9 anys darrere sense entendre res. He pogut arribar a l’altra banda de l’aparcament i sortir amb por mentre continuava la persecució cap a la meva persona fins que ha arribat la policia i he pogut explicar el que havia passat. Espero que ningú més torni a sentir la por que he viscut jo per mi i per una menor de 9 anys que només havia vingut a veure al seu tiet jugar a futbol.”

El Terrassa FC ha publicat un tuit en el qual condemna “amb rotunditat” qualsevol forma de violència física o verbal i lamenta profundament els fets. “Mostrem el nostre suport a Sergio Fernández.” També l’Europa va rebutjar els fets.

Jugadors del Terrassa FC, l’entrenador Jordi López i nombrosos socis i seguidors del club egarenc han mostrat a la xarxa social el seu soport i la seva solidaritat amb el jugador de l’Europa i han condemnat els fets denunciats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El porter de l’Europa denuncia un intent d’agressió
To Top