Publicitat
Esports

Geena Stephens, a un pas del podi en el Nacional

L’atleta egarenca ha finalitzat quarta a la final dels 400 metres llisos en pista coberta

Geena Stephens, en el centre

L’atleta terrassenca Geena Stephens, del FC Barcelona, s’ha quedat a un pas de les medalles en la prova dels 400 metres llisos en el Campionat d’Espanya en pista coberta que s’ha disputat a Ourense. Stephens s’ha classificat en la quarta posició a la final, amb un temps de 54″18 que ha suposat una nova marca personal. Laura Bueno, del Valencia Club Atletismo, ha estat la guanyadora amb 52″77, seguida de Sara Gallego, del Nike Running, amb 52″82. Ha completat el podi Aauri Lorena Bokesa, del FC Barcelona, amb 53″80.

Per altra banda, l’egarenca del Asics Running Carla Domínguez, va finalitzar onzena en la final dels 3.000 metres llisos. Domínguez va signar una marca de 9’33″23 en una cursa que va guanyar Solange Andreia Pereira amb 9’17″63.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Geena Stephens, a un pas del podi en el Nacional
To Top