Publicitat
Esports

El trajecte final cap a la Segona RFEF

El San Cristóbal té vuit partits finals per pujar de forma directa o obtenir una plaça en el “play off”. Si es classifica, hauria de superar tres eliminatòries per pujar a Segona Divisió RFEF

Una jugada d’atac del davanter Tom contra l’Olot, líder de la categoria / lluís clotet

El dia 1 de maig finalitza la lliga de Tercera Divisió RFEF. Una data que podria ser històrica per al CP San Cristóbal, que s’ha convertit en un dels clars aspirants a les places de privilegi del grup: o la primera, que és l’única que proporciona l’ascens directe; o les altres quatre que atorguen plaça per a disputar el “play off”. Una meta que semblava fora de l’abast de l’equip d’Oliver Ballabriga quan va començar el campionat, però que ara ja no és cap somni gràcies a una trajectòria sublim.

El San Cristóbal va accedir aquest cap de setmana a la segona posició de la taula classificatòria, la seva millor classificació de la temporada. Està a tres punts de l’Olot i està empatat amb el Girona “B”, encara que els gironins tenen un partit menys. A un punt es troba el Manresa, també amb un partit menys que els parroquials. El Peralada, el primer equip fora de la zona de “play off”, està a sis punts i un partit menys.

Aquestes dades converteixen els de Ca n’Anglada en un clar opositor a les primeres posicions del campionat. I més observant un calendari que no sembla el més complicat de tots. Dels vuit partits que encara ha de jugar (quatre a casa i quatre a fora) només dos seran contra rivals directes: Manresa a casa i Girona “B” a fora. Per Ca n’Anglada han de passar tres equips més, tots ells situats a partir de la desena posició: Vilafranca (desè), Pobla de Mafumet (onzè) i Ascó (cuer). Les sortides, a part de la del Girona, són al camp de la Fundació Grama (vuitè), Figueres (catorzè) i Guineueta (penúltim).

El “play-off”

Si el San Cristóbal assoleix una plaça en el “play off” d’ascens, haurà de disputar tres eliminatòries per obtenir l’ascens. Aquesta temporada el sistema ha canviat i fa més llarg el trajecte.
Els quatre equips de cada territorial que disputen el “play off” juguen un torneig entre ells per decidir el guanyador. Es disputarà en una seu única i amb eliminatòries a partit únic. Jugaran el segon contra el cinquè del mateix grup i el tercer contra el quart. En cas d’empat en el temps reglamentari i a la pròrroga, l’equip més ben classificat aconseguirà la victòria.

Els divuit guanyadors del “play off” de cada grup s’enfrontaran en una eliminatòria final a partit únic i en seus designades per la Federació Espanyola. Els nou guanyadors pujaran de categoria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top