Publicitat
Esports

El porter Arnau Riera deixa el San Cristóbal

El seu noiu destí és el Nara Club, un equip de la Quarta Divisió del Japó

Arnau, de blanc, celebra un gol amb el San Cristóbal

El CP San Cristóbal ha anunciat oficialment aquest dimarts la baixa del porter Arnau Riera, que deixa el conjunt parroquial per iniciar una nova etapa al futbol japonès. Arnau es va incorporar aquesta temporada al club de Ca n’Anglada amb la condició de disposar de la carta de llibertat si es concretava una proposta que tenia per marxar al país asiàtic, circumstància que s’ha produït ara. El seu rendiment al San Cristóbal ha estat molt alt i ja era conegut que el partit del diumenge contra el Vilafranca, en el qual no va ser titular, seria l’últim de la seva etapa al San Cristóbal.

Arnau Riera jugarà en el Nara Club, un club que milita a la Quarta Divisió japonesa. La seva arribada a aquest equip s’ha endarrerit amb motiu de la pandèmia, fet que impedia l’entrada al país asiàtic.

Davant la previsible marxa d’Arnau Riera, el San Cristóbal ja va incorporar a la seva plantilla el porter argentí Fermín Holgado amb la finalitat de tenir ben coberta la porteria en el tram final de la temporada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El porter Arnau Riera deixa el San Cristóbal
To Top