Publicitat
Esports

Josep Maria Biosca, escollit millor dirigent de club

Atorga el premi l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport

Josep Maria Biosca, president de l'Atlètic Terrassa / ALBERTO TALLÓN

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport ha atorgat la distinció de millor dirigent de club al president de l’Atlètic Terrassa Hockey, Josep Maria Biosca. L’acte de lliurament de tots els diplomes i distincions tindrà lloc en el transcurs de la Nit del Dirigent. Serà el divendres 1 d’abril a les 20.30 hores al restaurant del Real Club de Polo de Barcelona.

La Nit del Dirigent és un dels esdeveniments principals de l’entitat, en el transcurs de la qual es reconeix la tasca desenvolupada per dirigents i exdirigents de clubs i federacions esportives, així com d’altres professionals i persones vinculades al món de l’esport català, als quals es reconeix la seva trajectòria professional.

Els guardons distingeixen les següents categories: dirigents de club, dirigents de federacions, exdirigents de club, exdirigents de federació, dirigent professional, ploma d’or, micròfon d’or, així com el premi especial al desenvolupament de l’esport català.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top