Publicitat
Esports

La UA Terrassa es penja quatre medalles en el Català sub-16

Gina Torres i Hugo Fernández es van proclamar campions catalans

Gina Torres, en el centre, es va proclamar campiona de Catalunya en els 3.000 metres marxa

Els representants de la UA Terrassa van obtenir quatre podis en el Campionat de Catalunya sub-16 en pista coberta que es va disputar a Sabadell. Gina Torres va assolir el títol en la prova de 3.000 metres marxa, en la qual va fer una marca de 15’25”14. La representació egarenca es va penjar una segona medalla d’or en aquesta competició, a càrrec d’Hugo Fernández en els 60 metres tanques. Va fer un temps de 8″77. Aquest mateix atleta va ser semifinalista en els 60 metres llisos.

Per altra banda, Marc Ramos va aconseguir el tercer lloc en el concurs de triple salt amb un registre de 12,29 metres. La quarta i darrera medalla va ser pel relleu masculí de 4×400 metres llisos, que es va penjar el bronze amb una marca de 2’40”98. Van formar el quartet egarenc Marc EnriqueHugo Fernández, Isaac Millo i Marc Ramos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La UA Terrassa es penja quatre medalles en el Català sub-16
To Top