Publicitat
Esports

Sarai Gascón es penja tres medalles en l’Open Internacional d’Alemanya

La nedadora egarenca va obtenir un or, una plata i un bronze a Berlín

Sarai Gascón va competir a un gran nivell a Berlín

La nedadora del Club Natació Terrassa Sarai Gascón va aconseguir tres medalles (un or, una plata i un bronze) en l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que va celebrar-se entre dijous i diumenge a Berlín. La competició, una de les més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica, va aplegar 400 nedadors d’arreu del món i va esdevenir una de les darreres proves d’alt nivell abans del Campionat del Món que tindrà lloc a Funchal (Portugal) del 12 al 18 de juny.

L’egarenca va vèncer els 50 metres lliure S9 amb un registre de 29″10. Així mateix, va penjar-se la plata en els 200 estils SM9, prova en què va aturar el crono en 2’37″97, i va obtenir el bronze en els 100 papallona S9, distància en què va fer un temps d’1’10″26, marca que la va situar en quart lloc en la classificació multidisability, aquella que aplega tots els nedadors que participen en una prova. Gascón va disputar una quarta distància, els 100 lliure, en la qual va ser desqualificada de forma discutible per moure’s a la sortida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top