Publicitat
Esports

Un San Cristóbal històric es classifica pel “play off”

El San Cristóbal guanya al camp de la Fundació Grama i jugarà per l’ascens a Segona RFEF

Una imatge per a la història del San Cristóbal / Lluís Clotet

Dia per a la història del San Cristóbal, que aquest diumenge s’ha classificat de forma matemàtica per disputar el “play off” d’ascens a Segona Divisió RFEF després de guanyar per 1 a 2 al camp de la Fundació Grama. A dues jornades pel final de la competició regular, el conjunt de Ca n’Anglada ha escrit una pàgina inoblidable al camp municipal de Santa Coloma de Gramenet i ha sumat els tres punts que necessitava per assolir un objectiu que a principi de temporada era un somni per a un dels equips més modestos del campionat. El conjunt dirigit per Oliver Ballabriga ha obtingut el seu premi en un matx en el que ha estat ambiciós i no ha especulat amb el resultat en cap moment. Álex Poves, autor dels dos gols del San Cristóbal, ha estat l’heroi dels de Ca n’Anglada que ara han de jugar contra els dos últims del grup, Ascó i Guineueta, per intentar millorar el quart lloc actual de cara a la promoció d’ascens.

El San Cristóbal ha sortit a guanyar des del primer minut. Era el seu primer “matx ball” i l’ha aprofitat a la perfecció. Coneixia que qualsevol altre resultat ajornava la classificació matemàtica per el “play off” i no ha especulat amb el marcador en cap moment. Ballabriga ha presentat una davantera amb Poves, Toro i Abde que ha estat molt activa, sostinguda per un centre del camp de múscul i treball amb Tino Mendoza i Mario Cantí com a acompanyants d’un Óscar Carrasco més constructiu i una línia defensiva sòlida que ha concedit poques oportunitats a la Fundació Grama.

Aquest escenari s’ha reflectit en el nombre d’ocasions d’un i altre equip. El San Cristóbal ja ha generat la primera oportunitat en el minut 2 amb un xut llunyà de Poves que ha atrapat Guiseris. El ritme de treball dels de Ca n’Anglada ha mantingut la Fundació Grama allunyada de la seva àrea. Al minut 24, Mario Cantí ha robat una pilota en la zona de tres quarts i ha xutat amb molt perill per sobre de la porteria local.

La capacitat de sacrifici del San Cristóbal, la seva pressió a partir del mig del camp i la seva ambició ofensiva li han permès disposar de dues ocasions a continuació, les més clares del primer temps. Primer, en el minut 28, en una rematada de David Toro que ha rebutjat Guiseris en una gran intervenció i després, en el 38, en una combinació entre Poves i David Toro amb rematada del primer que ha tocat el travesser en la part superior.

La millor ocasió de la Fundació Grama ha arribat en el minut 43, en una rematada de cap de Montalbán que ha sortit desviada en una posició immillorable.

El San Cristóbal ha trobat el premi en el minut 48. Álex Poves ha recollit una pilota en zona ofensiva i ha superat Guiseris amb un bon xut. La Fundació Grama ha intentat reaccionar, amb Ángel molt actiu a la banda dreta. En un córner, els locals han generat una clara ocasió amb un cop de cap que ha aturat Carles Segura. I en el minut 69, Poves ha protagonitzat una contra magnífica i ha rematat des del terra per anotar el 0 a 2 entre el deliri dels seguidors parroquials. Un gol extraordinari que posava la cirereta al gran partit del davanter del San Cristóbal.

La Fundació Grama no s’ha rendit. I en el minut 79 ha anotat l’1 a 2 en un córner que Montalbán ha rematat en una acció poc contundent dels parroquials. Els locals han forçat la màquina i Ángel ha estat a punt d’empatar en el minut 82 en un xut massa creuat. Un minut més tard, Tino Mendoza ha pogut tancar el partit amb una rematada alta quan estava sol davant el porter local.

Li ha tocat patir en el tram final al San Cristóbal, però la victòria no s’ha escapat en un dia que quedarà en el record i escrit amb lletres d’or en la història del club i de l’esport terrassenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un San Cristóbal històric es classifica pel “play off”
To Top