Publicitat
Esports

Atlètic i Egara jugaran la semifinal del “play-off”

Els dos conjunts locals han guanyat fora per la mímima

El derbi de dissabte decidirà el nom del finalista terrassenc

No hi ha hagut sorpreses a la darrera jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina i els emparellaments de semifinals de dissabte vinent a Madrid seran els esperats. L’Atlètic i el Club Egara disputaran a les 17 hores una semifinal que garantirà un representant egarenc a la final. RC Polo i Club de Campo jugaran abans, a les 15 hores, l’altra semifinal. Diumenge a les 15 hores es disputarà la gran final, que tancarà la temporada 2021-2022 a nivell de clubs.

Egara i Atlètic han guanyat per la mínima. Els de Ramon Sala han batut per 2 a 3 el cuer, un Sardinero que haurà de disputar la promoció de permanència. Dos gols de penal de Marc Recasens i un altre de Xavi Gispert han resultat definitius.

Al Pau Negre, els de Xero Gasol han guanyat per 3 a 4 al FC Barcelona amb gols de penal-córner de Pol Cabré-Verdiell (2), un de Santi Ibanyez i un altre de Marc Sallés d’stroke.

Altres resultats

A la resta de partits, el Club de Campo ha golejat per 6 a 1 el Jolaseta, que s’ha salvat. El Tenis, antepenúltim, ha vençut per 1 a 3 al camp del Júnior, mentre que Sanse Complutense i RC Polo han empatat a tres a San Sebastián de los Reyes.

El Polo, ja campió de la lliga regular, ha acabat amb 43 punts, dos més que l’Atlètic. L’Egara ha certificat a Santander la seva impecable segona volta i ha acabat tercer amb 34 punts, un més que el Club de Campo. Barça i Júnior han quedat cinquè i sisè amb 28 i 26 punts respectivament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top