Publicitat
Esports

Camus, Leitón, Ortiz i Peña, convocades amb la selecció espanyola

La concentració començarà dimecres a Sierra Nevada

La rubinenca Bea Ortiz és una de les 20 waterpolistes convocades

Les waterpolistes del CN Terrassa Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta femenina per participar en una concentració en alçada que se celebrarà a Sierra Nevada (Granada) entre dimecres i el dia 12 de maig. El seleccionador Miki Oca ha elaborat una llista de vint jugadores per a una estada que s’emmarca en la preparació prèvia al Campionat del Món que tindrà lloc a Budapest (Hongria) del 18 de juny al 3 de juliol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top