Publicitat
Esports

Doble enfrontament entre Espanya i l’Argentina a la Pro League

Els quatre partits es disputaran aquest cap de setmana a València

Una sessió d'entrenament de la selecció espanyola a l'Estadi Olímpic de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El camp municipal de Beteró, a València, acollirà aquest cap de setmana un doble enfrontament de la Pro League entre les seleccions masculina i femenina de hockey d’Espanya i l’Argentina. El combinat masculí, dirigit per Max Caldas, s’enfrontarà al combinat argentí dissabte i diumenge a les 16.30 hores. Vuit dels 25 jugadors convocats són terrassencs. Es tracta de Gerard Clapés, Marc Recasens i Xavi Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pau Cunill (Atlètic); Marc Miralles (RC Polo); Albert Beltrán (Klein Zwitserland) i Joan Tarrés (Herakles). Els espanyols ocupen la desena posició del rànquing mundial, mentre que els argentins són sisens. El dimarts 17 i el dimecres 18, Espanya s’enfrontarà a Bèlgica, també a València. Seran quatre partits en cinc dies.

La selecció femenina

Per la seva banda, la selecció espanyola femenina d’Adrian Lock, que es troba concentrada a l’hotel Don Cándido de Terrassa, on tornarà diumenge al vespre, va arribar divendres a València per disputar els seus dos partits de la Pro League davant una selecció argentina que és la segona del món. Espanya ocupa la sisena posició en aquest rànquing. Dissabte i diumenge, Espanya i Argentina s’enfrontaran a les 13 hores. Són cinc les jugadores terrassenques convocades. Es tracta de Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Marta Segú (RC Polo); Clara Ycart (Düsseldorfer); i Clara Badia (Mannheimer).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top