Publicitat
Esports

Josep Boada, subcampió europeu per equips de mitja marató

L’atleta egarenc va finalitzar tretzè a la prova individual

Josep Boada

L’atleta terrassenc Josep Boada, de la UA Terrassa, ha participat en el Campionat d’Europa Màster en la prova de mitja marató. La competició es va disputar a la ciutat de Grosseto, i Boada va finalitzar en la tretzena posició de la classificació individual amb un registre de 1.30’54”. Aquesta classificació li va permetre puntuar en la classificació per equips, en la qual la selecció espanyola es va adjudicar la medalla de plata, només superada per Itàlia.

A la població de L’Arboçar, va tenir lloc el Campionat de Catalunya de trail running. Per part de la UA Terrassa, Ahlam Elkakdi va aconseguir la primera plaça en la categoria W40 amb un temps de 2.00’55” en un circuit de 20km. A la categoria M40, doblet al podi amb el David Guarch segon amb 1.53’36” i l’Albert Carrère, tercer amb 1h54’43”.

A Castellar del Vallès es va disputar el Campionat de Catalunya màster en pista, on cinc atletes de la UA Terrassa van participar en els 5000 metres llisos. Lahcen Harbil era primer en la cursa M45 amb 15’50”19, tot i no poder optar a medalla. Josué Boyano era cinquè en la cursa M40 amb 16’20”49, cursa on Jose Luis Exposito va ser 15è amb 19’09”93. En M50, Enric Vila va ser també 5è amb 17’18”66 i en M35 Xavier Guimerà va ocupar la setena posició amb 17’31”72.

L’egarenc Juan Karlos Saco, del CA Nou Barris, va obtenir tres medalles en la categoria M55. Va guanyar a la prova de 800 metres llisos, va obtenir la plata a 400 i el bronze en 1.500.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Josep Boada, subcampió europeu per equips de mitja marató
To Top