Publicitat
Esports

L’OAR Gràcia aplaudeix un gest esportiu de l’entrenador de l’Handbol Terrassa femení

El tècnic local Toni Puntos va indicar a l’àrbitre que la pilota havia entrat en una acció del duel de diumenge al pavelló de Can Jofresa

Toni Puntos, entrenador del conjunt femení de l'Handbol Terrassa

En el partit davant de l’OAR Gràcia Sabadell “B“, que va donar l’ascens a Lliga Catalana femenina a l’Handbol Terrassa, es va produir una acció poc habitual. L’entrenador egarenc, Toni Puntos, va advertir l’àrbitre del matx, Rubén Gómez, que la pilota havia entrat en un llançament de les sabadellenques i que havia de concedir el gol. La pilota va sortir rebutjada pel suport interior de la porteria i no pas pel travesser, com havia interpretat inicialment el col·legiat.

A través de les seves xarxes socials, l’OAR Gràcia Sabadell ha agraït públicament a Puntos un gest carregat d’esportivitat. I més quan tots dos equips s’estaven jugant la possibilitat de pujar de categoria i no hi havia res decidit. De fet, les terrassenques van acabar guanyant a Can Jofresa per només dos gols de diferència (27-25).

En rebre el “reconeixement i aplaudiment” públic per part dels sabadellencs, Puntos ha contestat a les xarxes amb aquest missatge: “Gràcies a vosaltres. M’agrada dormir tranquil a la nit i provar de ser sempre esportista m’ajuda. Molta sort OAR”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top