Publicitat
Esports

Olmo, Cárdenas i Riqui Puig, amb la selecció catalana

Catalunya jugarà contra Jamaica a Girona el dia 25 de maig

Dani Olmo serà una de les grans referències de la selecció catalana

Els futbolistes terrassencs Dani Olmo, del Leipzig alemany, i Dani Cárdenas, del Llevant, i el matadeperenc Riqui Puig, del FC Barcelona, han estat convocats pel partit que la selecció catalana absoluta de futbol disputarà el pròxim 25 de maig contra Jamaica a l’estadi de Montilivi. Aquest partit significa la tornada de la selecció catalana a l’activitat i suposarà un bon comiat de temporada per a tres jugadores que han viscut circumstàncies diferents amb els seus equips. Dani Olmo debutarà amb la selecció catalana després d’un bon any a la Bundesliga i consolidat com una peça important a la selecció espanyola. Dani Cárdenas ha juhat 23 partits amb el Llevant a la Primera Divisió i Riqui Puig tindrà una bona oportunitat per reivindicar-se després d’un any amb poca participació en el FC Barcelona.

“Tenim una selecció de nivell”, ha manifestat el seleccionador, Gerard López, amb relació al grup de futbolistes que participaran en aquest pròxim encontre de la selecció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Olmo, Cárdenas i Riqui Puig, amb la selecció catalana
To Top