Publicitat
Esports

Derrota per la mínima del CN Terrassa a la Copa Federació

Un parcial d’1 a 4 en el segon quart va penalitzar els locals

L’equip masculí del Club Natació Terrassa va perdre aquest dijous contra el Quadis CN Mataró (8-9) en el segon partit de la Copa Federació. Els maresmencs van encadenar un parcial d’1 a 4 en el segon període que va esdevenir cabdal, tot i la reacció egarenca després del descans.

El matx va arrencar prou equilibrat. Els visitants van avançar-se només començar de la mà de Daura, el seu referent ofensiu i màxim anotador del partit amb cinc dianes. El conjunt de Dídac Cobacho va respondre mitjan quart a través d’Alarcón en home de més. El Mataró va reprendre el domini amb gols de Flaqué i Núñez, però els terrassencs van eixugar la renda en el tram final del període gràcies a l’encert d’Alegre i Alarcón (3-3). El panorama va canviar en el segon quart. Els d’Andrei Iosep van posar el matx coll amunt en encadenar un parcial de 0 a 4 en cinc minuts de joc. Un hat trick de Daura i una diana de Ramírez van enfilar l’electrònic fins al 3 a 7. Fran Sánchez va retallar distàncies abans del descans.

A la represa, el CN Terrassa va reaccionar i va ficar-se de ple en la lluita per la victòria. Després que Daura anotés el 5 a 8 mitjan tercer quart, els gols de Sánchez i Prieto van reduir el desavantatge al mínim i van afegir incertesa al darrer període (7-8). En els últims vuit minuts, però, el resultat no va variar. A sis minuts i mig per al final, Campos va marcar el 7 a 9. Els de Dídac Cobacho van respondre immediatament mitjançant Rodríguez (8-9). Quedava molt partit per endavant. Malauradament, malgrat intentar-ho repetidament, els egarencs no van poder capgirar el desenllaç.

El CN Terrassa jugarà el tercer partit de la Copa Federació el proper dimarts 24 de maig a les 21.00 hores a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica contra el CN Sant Feliu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Derrota per la mínima del CN Terrassa a la Copa Federació
To Top