Publicitat
Esports

El CN Terrassa, en el Trofeu de l’Hospitalet

David Benítez i Adrián Santos nedaran en el Meeting de Mònaco

El CN Terrassa prendrà part diumenge en el Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, sisena prova del Circuit Català de Trofeus de Natació. El club egarenc presentarà una convocatòria formada per set nedadores i tretze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Carles Faro. En l’apartat femení, intervindran Gisela Guerrero, Berta Martínez, Aida López, Mireia Rizo, Ainara Suñé, Meritxell Puig, i Janna Blaya.
En categoria masculina, participaran Guillem Lázaro, Ferran Siré, Guillem Pérez, Albert Mataró, Oriol Pérez, Víctor de Pablo, Eric Rodelas, David Sánchez, Miguel Durán, Joan Ruiz, Martí Mussons, Yaren Ruiz i Josep Boté.

Per altra banda, els nedadors del Club Natació Terrassa David Benítez i Adrián Santos prendran part com a components de la selecció catalana en el Meeting Internacional de Mònaco, primera prova del prestigiós Circuit Mare Nostrum, que se celebrarà entre dissabte i diumenge. El circuit es completa amb les posteriors proves del Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (25 i 26 de maig) i el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (28 i 29 de maig).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top