Publicitat
Esports

Les seleccions espanyoles juguen divendres i dissabte amb Bèlgica a Anvers

L’equip masculí jugarà a les 20.30 hores i el femení a les 18 hores

Jordi Bonastre, Marc Miralles, Nacho Rodríguez i Marc Recasens, llançanet un penal-córner contra l'Argentina / RFEH

Continuen els partits de l’FIH Pro League per a les seleccions espanyoles masculina i femenina. Entre divendres i dissasbte disputaran dos partits cadascuna a la localitat belga d’Anvers davant de Bèlgica. El combinat masculí que entrena Max Caldas intentarà fer bones les seves dues victòries davant de França. Divendres i dissabte a les 20.30 hores s’enfrontarà a una selecció belga que té un punt per sota a la classificació. Espanya s’ha situat sisena amb 11 punts en 10 partits, mentre que els belgues són setens amb 10 punts en 6 partits. Els sis terrassencs convocats són: Marc Miralles, Gerard Clapés, Marc Recasens, Joan Tarrés, Jordi Bonastre, i Xavi Gispert.

El combinat femení, a les 18 hores

Per la seva banda, l’equip femení, dirigit per Adrian Lock, jugarà a les 18 hores davant d’un conjunt belga que ha jugat dos partits menys, però té els mateixos sis punts que les espanyoles. Les cinc terrassenques que s’enfrontaran divendres i dissabte al combinat belga són les següents: Clara Badia, Georgina Oliva, Marta Segú, Clara Ycart i Júlia Strappato. La selecció espanyola, que ha guanyat només un dels vuit partits que ha disputat fins ara, ocupa l’antepenúltima posició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top