Publicitat
Esports

El CN Terrassa masculí seguirà a Copa Catalunya

Els egarencs s’han assegurat la permanència a una jornada del final de la lliga

Els components del primer equip masculí del CN Terrassa

L’equip masculí del CN Terrassa s’ha assegurat la permanència a la Copa Catalunya de bàsquet a una jornada del final de la segona fase de la lliga. El conjunt egarenc ha derrotat aquest dissabte el Pallejà al pavelló de l’Àrea Olímpica per 66 a 63, resultat que li permet ocupar el primer lloc del seu grup i evitar qualsevol perill de descens a la darrera jornada del campionat.

El conjunt que dirigeix Vicente Gómez depenia d’ell mateix en aquesta jornada, però no va tenir un bon inici de partit. El primer quart va finalitzar amb un marcador desfavorable de 12-20. Els problemes ofensius es van agreujar en el segon període i el Pallejà va arribar al descans amb un marcador favorable de 22-43. Els egarencs van reaccionar mitjançant la defensa i en el tercer quart l’escenari va fer un gir absolut amb un resultat de 45-47 que obria les esperances locals. L’últim quart va ser molt emocionant i el CN Terrassa va signar un final magnífic amb un parcial de 7 a 3 final per obtenir la victòria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa masculí seguirà a Copa Catalunya
To Top