Publicitat
Esports

Guillermo Carnicer substitueix Marcel Malgosa al Júnior femení

Malgosa continuarà vinculat al club santcugatenc

Guillermo Carnicer, nou entrenador del Júnior

Canvi important a la banqueta del conjunt femení del Júnior de Sant Cugat. Després de tres temporades, el terrassenc Marcel Malgosa deixa el càrrec però seguirà vinculat amb el club. “És una decisió personal. No em sentia al cent per cent d’energia per continuar amb un projecte com aquest i he pensat que el millor era un canvi d’entrenador”, ha explicat aquest dijous el tècnic a Diari de Terrassa.

Malgosa, format a la pedrera de l’Atlètic, se’n va amb tres campionats de Catalunya, una Copa de la Reina i un bronze a l’EHL. El seu substitut serà Guillermo Carnicer, que torna al Júnior després de cinc anys quan era l’ajudant de Joan Vidal, actual tècnic del Club Egara. Carnicer va dirigir dues temporades el conjunt femení del Jolaseta. Arriba del Polo, on va entrenar equips masculins.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top