Publicitat
Esports

Jordi López vol un Terrassa FC “competitiu”

El tècnic afronta amb la màxima ambició la segona temporada en el club egarenc

Jordi López inicia la segona temporada en el Terrassa FC

Després de molts dies d’espera, el Terrassa FC va fer oficial ahir la renovació de Jordi López com a entrenador del primer equip per a la pròxima temporada. El tècnic de Cardedeu, que va arribar al club egarenc la temporada anterior procedent del Cornellà on exercia com a segon entrenador, ha signat per una temporada més. Amb ell, continua el seu equip de treball: Pere Tarradellas com a segon entrenador, Óscar Balaguer com a preparador físic i Carlos Contreras com a entrenador de porters.

“Estic molt content de seguir en el Terrassa FC. És cert que la negociació s’ha allargat una mica, però quan les dues parts tenen voluntat d’arribar a un acord tot és més fàcil”, explica Jordi López.
Bona part de la negociació entre consell d’administració i tècnic ha estat al voltant del projecte esportiu de la pròxima temporada. Jordi López va insistir en la necessitat de construir una idea més ambiciosa i les primeres decisions en aquesta direcció parlen d’un interès decidit per formar un equip amb garanties. “Des del primer moment coneixem les dificultats que té el club. Però el que volem és optimitzar els nostres recursos per donar continuïtat al projecte i millorar-lo. Ja tenim un any d’experiència a la categoria i això també és important”, comenta l’entrenador del Terrassa. “El que volem és ser competitius, sense fixar-nos com a meta estar entre els primers. Sabem la dificultat que té aquesta categoria, com demostra que equips amb un pressupost important com el Badalona hagin acabat baixant.”

En aquest sentit, admet que no tots els jugadors que vol renovar el club acabaran acceptant l’oferta. “Volem conservar una base de l’equip. Però els nostres futbolistes s’han revalorat i en alguns casos no podrem competir amb les ofertes que tenen.”

Jordi López haurà de planificar un futur d’acord amb dos escenaris de treball, ja que el Terrassa jugarà la primera part de la lliga a Ca n’Anglada i la segona a l’Estadi. “És una situació complexa que ens condiciona i ens dificulta la planificació.”

Per altra banda, el Terrassa farà oficial ben aviat el fitxatge del davanter David Jiménez, procedent de l’Europa. El club barceloní ja ha fet oficial la seva baixa, primera condició per tancar la seva incorporació al conjunt egarenc. Serà el segon fitxatge després del també extrem Jordi Cano, arribat del Huesca “B”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jordi López vol un Terrassa FC “competitiu”
To Top