Publicitat
Esports

Nova gespa per al camp 2 de l’Atlètic Terrassa

Serà el primer club de la comarca amb tres camps d’aigua

Una vista del camp 2 de l'Atlètic a Can Salas

L’Atlètic renovarà la superfície sintètica del camp 2 de les seves instal·lacions de Can Salas per convertir-lo en un camp d’última generació. La superfície actual va ser instal·lada fa 29 anys. Aquest terreny de joc serà el tercer camp d’aigua del club. D’aquesta manera, a partir de la temporada vinent, tots els nens i nenes de l’Escola de Hockey jugaran en un camp d’aigua des de ben petits, aspecte que ajudarà a millorar qualitativament les condicions, contribuint a una millora de les habilitats presents i futures. També permetrà que la resta de categories puguin entrenar i competir en les millors condicions.

El dia 4 de juliol està previst que comencin les obres de renovació de la superfície, així com dels voltants del camp. Aquestes obres, que duraran aproximadament dos mesos, afectaran el dia a dia del club durant l’estiu, però seran un gran pas endavant per la pràctica esportiva a l’Atlètic.

La remodelació, a més de la substitució de la gespa, inclou una nova graderia pel camp 2, la construcció de banquetes reglamentàries i també la millora dels sistemes de recollida d’aigua. Lligat a això, també es faran actuacions al voltant pel que fa la vegetació per tal que les arrels no afectin la superfície de joc, i es millorarà l’accés i la Via Àpia.

El 1970, l’Atlètic va comptar amb el primer camp d’herba natural de Terrassa. Ja el 1993, va estrenar el primer camp d’aigua, a l’actual Josep Marquès. El 2008 renovaria la superfície del camp 3, fent el segon camp d’aigua i sent el primer de Terrassa en tenir-ne dos, i ara, el 2022, serà el primer club del Vallès amb 3 camps d’aigua reglamentaris.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top