Publicitat
Esports

Herrera: “Hem volgut garantir el futur del patinatge”

El president del CN Terrassa parla de la decisió de prescindir de la secció

Aleix Bou, patinador de la secció de patinatge del CN Terrassa

La desaparició de la secció de patinatge del CN Terrassa ha obert una profunda esquerda entre els pares dels esportistes i la junta directiva de l’entitat egarenca. El club justifica la decisió en la necessitat d’incrementar el nombre de socis i rendibilitzar la utilització del pavelló que estava destinat a la secció, dues circumstàncies que es donen amb la incorporació del Club Voleibol Terrassa com a nou esport. Els pares han criticat la mesura, la consideren injustificada i entenen que la futura creació del Club Patinatge Artístic Terrassa, que sorgirà de la unió entre la secció del CN Terrassa i el CP Ciutat de Terrassa, empitjorarà les condicions d’entrenament en el pavelló de la Maurina, que serà la seu de la futura entitat juntament amb l’espai de la Cogullada.

Joan Herrera, president del CN Terrassa, ha manifestat que l’entitat no s’haguera plantejat cap decisió respecte al futur de la secció de patinatge sense haver trobat una sortida viable pels esportistes. “Els hem buscat una solució per continuar practicant el seu esport. I pensem que és bona”, ha dit al respecte. “Només quan ha estat lligat hem plantejat la situació. Puc entendre el malestar, però no ens hem amagat darrere un comunicat i hem donat la cara. El nou club que sorgirà d’aquesta operació serà més potent.”

Solucions

Herrera afegeix que la junta directiva està obligada a mirar més enllà d’un cas puntual. “La secció estava advertida, fins i tot per l’anterior junta, que si no augmentaven el nombre de patinadores s’hauria de prendre alguna mesura, com al final així ha estat. Penso que no han tingut en compte el privilegi que significava disposar d’un pavelló de primera categoria d’un ús quasi exclusiu. El nivell d’utilització era baix, mentre que altres seccions estan saturades. Per tant, calia prendre decisions.”

El president del CN Terrassa defensa la incorporació del Club Voleibol Terrassa en el context econòmic actual. “No estem en situació de rebutjar l’arribada d’un nombre tan important de socis. És positiu per al club. Estem obligats a buscar altres models alternatius com a club a nivell econòmic, perquè costarà molt arribar als 16.000 associats. Hem d’apostar per la qualitat davant la gran qualitat de centres esportius que hi ha a la ciutat. En aquesta direcció, tenim previstes accions per millorar la nostra economia.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top