Publicitat
Esports

El Terrassa FC començarà a entrenar el 25 de juliol

D’aqui a poc més d’un mes es posarà en marxa el Terrassa FC 22-23

Un entrenament del Terrassa FC al camp de Ca n'Anglada / Nebridi Aróztegui

La primera plantilla del Terrassa FC començarà els entrenaments de pretemporada el dia 25 de juliol. Aquesta és la data escollida per posar en marxa el projecte de la temporada 22-23, en la qual el conjunt terrassista tornarà a competir a Segona Divisió RFEF. Inicialment, la lliga arrencarà el 4 de setembre segons la proposta que ha d’aprovar la Federació Espanyola de Futbol. El Terrassa FC entrenarà i jugarà al camp municipal de Ca n’Anglada en aquest començament de la competició, fins que a finals d’any es pugui fer el trasllat a l’estadi Olímpic un cop finalitzin les obres en el terreny de joc, on s’ha d’instal·lar la gespa artificial de futbol un cop retirada la destinada al Mundial femení de hockey.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC començarà a entrenar el 25 de juliol
To Top