Publicitat
Esports

Gigi Oliva anuncia la seva retirada de la selecció de hockey

Somnia a tancar aquesta etapa amb una medalla a Terrassa

Georgina Oliva és una de les jugadores clau de la selecció espanyola / Nebridi Aróztegui

La jugadora terrassenca del Júnior de Sant Cugat Georgina Oliva ha anunciat que el Mundial femení de hockey de Terrassa serà la darrera competició que disputi amb la selecció espanyola. Gigi Oliva ha disputat 261 partits amb la selecció absoluta i considera que ha arribat el moment de posar el punt final a la seva trajectòria com a internacional. “Fa 16 anys que estic a la selecció i penso que ha arribat el moment de deixar pas a les noves generacions que arriben amb molta força”, ha explicat aquest dimecres en la conferència de premsa prèvia a l’inici de la Copa del Món que serà aquest divendres contra la selecció del Canadà. “Crec que ara haig de fer coses noves.”

Aquest fet dona un caire especial per a la jugadora local en una competició plena d’al·licients emocionals pel fet de disputar-se a Terrassa. “Tancar aquest capítol amb una medalla seria perfecte. I penso que estem capacitades. Però una cosa és tenir aquesta confiança i una altra el dia a dia del torneig i la pressió que genera.”

Adrian Lock, seleccionador espanyol, també ha mostrat la seva confiança en lluitar per les primeres posicions. “Competim per guanyar, després ja veurem com es desenvolupa el torneig”, ha assenyalat al respecte. “Ens volem convertir en un dels millors equips que mai hi hagi tingut Espanya. Tothom té aquest somni en l’equip. Però només pensant partit a partit podrem arribar a guanyar una medalla.”

El màxim responsable tècnic de la selecció espanyola diu que la motivació és màxima. “La gent vol que guanyem. I nosaltres volem fer-ho per créixer com a esport.” El seleccionador espanyol afegeix que jugar a casa és fantàstic. “És el millor que ens pot passar. L’organització d’aquest Mundial és increïble i estic més il·lusionat que en cap altre torneig que hagi jugat.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top