Publicitat
Esports

Xavi Camacho, nou director esportiu del CB Sant Pere

Seegi Torras ocuparà la direcció general del club

Des de l'esquerra, Joan Fitó, Anna Palau, Xavi Camacho, Marta Aguilera i Álex Leiva

El CB Sant Pere ha anunciat una nova estructura esportiva de cara a la temporada 2022-23. Després de l’ascens obtingut per l’equip sènior a Primera Catalana, l’entrenador Xavi Camacho ha estat nomenat director esportiu del club. “És un repte important per a tots. Volem seguir creixent i creiem que el canvi era necessari per intentar fer un pas endavant”, ha manifestat Camacho. Sergi Torras, que fins ara feia aquestes funcions, és el nou director general i serà l’encarregat de la vessant institucional, quotidiana i bàsica pel funcionament diari i supervivència del Sant Pere. “Assumeixo el repte amb il·lusió. És un moment clau pel Sant Pere, hem de pensar en gran i buscar les millors solucions per poder seguir creixent”, ha explicat Sergi Torras.

En aquesta nova estructura, un dels principals canvis serà la creació de quatre nous coordinadors. Álex Leiva i Joan Fitó s’ocuparan de la cistella gran, mentre que Marta Aguilera i Anna Palau ho faran de la cistella petita. Amb aquesta reestructuració el Bàsquet Sant Pere espera dotar de més qualitat la part esportiva, així com seguir creixent competitivament en els pròxims anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top