Publicitat
Esports

El CN Terrassa aposta pel pàdel al Bonaire

L’assemblea de socis va aprovar l’acord per integrar el CV Terrassa i prescindir del patinatge

Un moment de l'assemblea de socis celebrada aquest dijous / Alberto Tallón

El CN Terrassa aposta per un ambiciós projecte amb el pàdel de protagonista per les instal·lacions que gestiona al Bonaire. El club egarenc ha viscut aquest dijous una assemblea general extraordinària de socis compromissaris on es van tractar alguns dels projectes que s’han previst de cara al futur més immediat i altres temes d’actualitat, com és el cas de la integració del Club Voleibol Terrassa i la desaparició de la secció de patinatge. També es van presentar algunes modificacions dels estatuts.

Joan Herrera, president de l’entitat, va ser l’encarregat d’obrir l’assemblea i va apuntar que els motius per aquesta celebració era tractar “temes cabdals per al present i el futur” que s’havien de donar a conèixer als socis. Una de les qüestions més rellevants va ser el projecte que han ideat des de la junta directiva del CN Terrassa respecte a la utilització de les instal·lacions que regenten al Bonaire.
Amb el nom de “Nou aire pel Bonaire”, es pretén que aquest espai, que com va dir Herrera, “està en desús i no té viabilitat” i comporta pèrdues econòmiques, esdevingui rendible i d’atractiu per als socis i sòcies de l’entitat. “És un projecte amb pistes de pàdel”, va comentar, i va afegir que hi ha sobre la taula dues opcions i falta definir cap a quina de les dues es decanta el club.
“Es va plantejar tornar el Bonaire, però a l’Ajuntament no li va agradar la idea”, va explicar el president del CN Terrassa, que va assenyalar que aquell espai “no pot ser una fàbrica de pèrdues i hem de tenir retorn per mantenir-les”. Va insistir que aquelles instal·lacions, a l’hivern estan mortes i s’han de reactivar”.

Nova secció

Quan a la incorporació del voleibol com a secció del club, després de l’acord per integrar el Club Voleivol Terrassa, va detallar que suposarà l’arribada d’uns 400 nous socis, amb opcions que la xifra s’enfili fins als 600. Seran uns vint equips que “mantindran les categories”, va comentar, i va recordar que “és una secció que ja hi era al club” i en aquests moments “se li està donant volum i estructura”.

Per contra, la secció que desapareix és la de patinatge que aportava, va dir, uns 65 socis. Herrera va assegurar que “ja els vam avisar, que si no hi havia més socis, no era una secció viable”. Va manifestar que “no podíem deixar als esportistes al carrer” i, per això, els que ho desitgin, aniran al Club Patinatge Artístic Ciutat de Terrassa. L’acord amb aquesta entitat donarà peu a un nou club que tindrà la seva seu al poliesportiu de la Maurina.

Un altre dels temes que es van tractar va ser un altre projecte que aposta per “nous reptes tecnològics en les seccions de natació i waterpolo”. Herrera va comentar que es treballa per tal d’incorporar a aquestes seccions emblemàtiques del club eines per millorar en coneixements i aportar un alt nivell de qualitat.

La intenció és que els esportistes vulguin venir a competir a les files del CN Terrassa “pels seus programes” i no només perquè l’oferta econòmica és molt bona. “Qui vingui, que no només ho faci pels diners, sinó també perquè tenim un projecte” engrescador competitivament.

Destitució
Una de les decisions que ja s’han pres en ferm per part de la junta directiva del club egarenc és la destitució del fins ara responsable tècnic de la secció de natació, Eugeni López. El president Joan Herrera va explicar que se li ha rescindit el contracte i que s’ha fitxat el seu substitut de cara a la pròxima temporada. Pel fet que “està treballant encara a un altre club”, el màxim dirigent del club va dir que encara no es pot anunciar el seu nom.
El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top