Publicitat
Esports

Toni Puntos deixa la banqueta de l’Handbol Terrassa femení

El tècnic deixa la banqueta per motius personals

L’Handbol Terrassa ha anunciat la marxa del club de l’entrenador de l’equip femení, Toni Puntos. Segons ha informat el club egarenc, Toni Puntos ha informat que la decisió l’ha pres per temes personals. L’Handbol Terrassa afegeix que ha rebut la notícia amb sorpresa i deixa la porta oberta al tècnic de cara al futur. Cal recordar que l’equip femení de l’Handbol Terrassa ha obtingut aquesta darrera temporada l’ascens a Lliga Catalana.

Ara s’obre un període per trobar un substitut en l’equip egarenc de cara al nou exercici.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top