Publicitat
Esports

Mario Mollà es penja una plata en els Jocs del Mediterrani

El nedador del CN Terrassa va ser segon amb el relleu espanyol de 4×200 lliure

Mario Mollà, del CN Terrassa, va aconseguir la medalla de plata amb el relleu espanyol de 4×200 metres lliure en els Jocs del Mediterrani que s’han disputat a Orà (Algèria). El quartet estatal, completat per Carlos Quijada, Luis Domínguez i Miguel Martínez, va aturar el crono en 7’23″07, només per darrere de Grècia, or amb 7’17″91. El bronze va correspondre a Turquia. Mollà va nedar la primera posta del relleu espanyol amb un temps d’1’52″59.

El nedador del CN Terrassa va ser finalista en tres proves més. En els 50 papallona, va quedar-se a tocar del podi en acabar quart amb 23″70, a només nou centèsimes del bronze, que va recaure en el grec Kristian Gkolomeev. Mollà havia establert el segon millor registre en les sèries matinals amb 23″81.

Les altres dues places de privilegi van arribar en els relleus. El quartet de 4×100 lliure, format per Luis Domínguez, Mollà, Juan Segura i Miguel Martínez, va ser cinquè amb un temps de 3’20″10. El nedador barceloní del club egarenc va completar la segona posta amb una marca de 49″63. Així mateix, el quartet de 4×100 estils, integrat per Manuel Martos, Álex Castejón, Mollà i Domínguez, va finalitzar sisè amb un registre de 3’39″50. Mollà va nedar la posta de papallona amb un temps de 53″01.

El nedador del CN Terrassa va prendre part en tres proves individuals més en la cita algeriana. Va ser novè en 100 lliure amb 50″06, onzè en 100 papallona amb 53″59 i quinzè en 50 lliure amb 23″39.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mario Mollà es penja una plata en els Jocs del Mediterrani
To Top