Publicitat
Esports

Espanya s’acomiada del Mundial

Austràlia supera la selecció per 0 a 2 en els quarts de final

Llàgrimes al final del partit entre les components de la selecció / Nebridi Aróztegui

L’Estadi Olímpic de Terrassa semblava l’escenari reservat per a una gran gesta de la selecció espanyola femenina en la Copa del Món de hockey. Com va passar fa 30 anys en els Jocs Olímpic de Barcelona, el combinat estatal havia alimentat un somni que aquest dimecres ha finalitzat de forma sobtada amb una derrota contra Austràlia que ha posat el punt final a aquesta fantàstica aventura. Austràlia, una de les seleccions més potents de l’escenari internacional, ha tret profit de la seva efectivitat en el penal córner per superar el conjunt d’Adrian Lock. Els Països Baixos serà el seu rival aquest dissabte a la semifinal.

El partit no ha pogut començar pitjor per a la selecció espanyola, que en  el minut 3 encaixava el primer gol en el primer penal córner de les australianes. Una bona execució per part de Renee Taylor ha superat la defensa espanyola.

Malgrat el cop emocional, el conjunt d’Adrian Lock ha intentat reaccionar d’immediat i ha forçat un penal córner. La rematada de Xantal Giné l’ha rebutjat la portera Bartram en una gran intervenció.

Les llàgrimes de Gigi Oliva / Nebridi Aróztegui

Espanya ha respòs de forma molt meritòria al gol encaixat i de forma progressiva ha guanyat protagonisme en atac, inconformista amb un escenari inesperat. En el minut 10, les espanyoles han protagonitzat una magnífica acció a la contra i Laura Barrios ha disposat d’una gran oportunitat de gol, de nou avortada per la portera australiana. L’acció ha finalitzat en penal córner, executat per Xantal Giné i amb una altra aparició determinant de Bartram.

El domini en el joc de la selecció espanyola s’ha accentuat en el segon quart. Les d’Adrian Lock han augmentat el temps de possessió de la bola, intentant trobar alguna debilitat en la defensa d’Austràlia. Però les oportunitats de gol no han arribat en aquest període. La millor, a més, ha estat per a Austràlia, que en el minut 29 ha estat molt a prop de fer el 0 a 2. Una mala sortida de bola en zona defensiva ha propiciat una situació molt clara per a Malone, però l’aparició de la portera Melanie García ha evitat el gol.

Les esperances de la selecció espanyola s’han reduït en el tercer quart. Malgrat la major possessió de bola, la bona disponibilitat de les jugadores locals i els seus intents per superar la defensa australiana, van ser les oceàniques qui van tornar a marcar. De nou en un penal córner i de nou amb Renne Taylor com a protagonista.

Amb el marcador seriosament complicat, Espanya ha pres riscos en el darrer quart, però ja amb molta precipitació en les seves accions davant una defensa ben estructurada de la selecció d’Austràlia que ha sabut mantenir l’avantatge i resoldre el partit de forma favorable davant la frustració del conjunt d’Adrian Lock

FOTOS | Espanya perd contra Austràlia als quarts de final del Mundial de Hockey de Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya s’acomiada del Mundial
To Top