Publicitat
Esports

Terrassa coronarà el pròxim campió mundial

Argentina, Austràlia, Alemanya i Països Baixos, els aspirants a la corona

Argentina tindrà com a rival Alemanya a la semifinal del campionat / Nebridi Aróztegui

Aquest cap de setmana finalitza el Mundial femení a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Dues setmanes del millor hockey arriben al seu punt final amb la disputa dels partits definitius. Aquest dissabte  es juguen les semifinals i el diumenge el partit per la medalla de bronze i la gran final de la competició.

Malgrat l’absència de la selecció espanyola en aquesta fase del campionat, després de la seva eliminació a quarts de final contra Austràlia, l’organització espera un ambient espectacular en les dues jornades. Pel que fa a la sessió d’avui dissabte, ahir s’havien venut unes quatre mil entrades i la previsió és que avui uns cinc mil espectadors passin per les graderies del recinte egarenc. Per la jornada final de demà, la venda va arribar ahir a les cinc mil localitats i és previsible que es pengi el cartell de bitllets exhaurits en una final per a la història de l’esport terrassenc.

El primer partit de la jornada d’aquest dissabte serà el que enfrontarà les seleccions dels Països Baixos i Austràlia. Dues seleccions que arriben amb una trajectòria impecable, amb ple de victòries i que van ser campiones del seu grup a la primera fase. El conjunt neerlandès va eliminar Bèlgica als quarts de final, mentre que Austràlia va ser el botxí d’Espanya.

Països Baixos és el principal favorit al títol. Ha guanyat els dos darrers mundials, és també l’actual campiona olímpica i ocupa el primer lloc del rànquing mundial. El conjunt australià busca un lloc a la final amb la garantia que significa la solidesa mostrada fins al moment. Amb tres títols olímpics i dos mundials, el combinat oceànic és un dels grans del concert internacional i aspira al podi després de la quarta plaça en la darrera edició.

A les 21.30 la segona semifinal enfrontarà els combinats d’Argentina i Alemanya. Les sud-americanes apareixen com a favorites en aquest partit, sòlides en el campionat com han demostrat en cadascun dels compromisos que han afrontat. A més, el suport de la graderia que ha estat característic durant tot el Mundial jugarà a favor seu. Argentina és la vigent subcampiona olímpica i campiona de la Pro League.

La jornada final del diumenge s’iniciarà amb el partit per la medalla de bronze a les 18.30 hores. I a les 21.30 hores està prevista la gran final per coronar la selecció campiona.

Aquest dissabte s’ha organitzat un homenatge a les components de la selecció espanyola femenina que es va proclamar campiona olímpica a Terrassa el 1992. Serà abans de la segona semifinal de la Copa del Món.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa coronarà el pròxim campió mundial
To Top