Publicitat
Esports

La selecció masculina sub-21 no jugarà la final europea

Ha perdut en les semifinals contra els Països Baixos per 0 a 3

Una acció del partit entre Espanya i els Països Baixos

La selecció espanyola masculina sub-21 ha perdut aquest divendres per 0 a 3 contra els Països Baixos en les semifinals del Campionat d’Europa júnior que es disputa a Gant (Bèlgica). Espanya jugarà el dissabte, a les 13.30 hores, el partit per la medalla de bronze contra Bèlgica.

L’encontre ha estat equilibrat en el primer quart, amb poques oportunitats de gol. Però en el minut 15, l’equip neerlandès s’ha avançat en el marcador en una acció de penal córner que ha transformat Milles Bukkens.

Aquest gol, pocs segons abans del final del primer quart, ha tingut un efecte psicològic sobre la selecció estatal. A més, els Països Baixos han estat molt encertats de cara a porta. Guus Jansen, en el minut 23, i Sheldon Schouten, en el 27, han ampliat les distàncies amb dos gols que han complicat l’escenari per a la selecció espanyola. Amb el 0 a 3 s’ha arribat al descans.

Espanya ha intentat donar resposta al seu rival i en el tercer període ha disposat de dos penals córner per reduir distàncies. En el quart període, els Països Baixos han gestionat el marcador sense donar opcions a una selecció espanyola que buscarà un bronze ja obtingut en dues ocasions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top